Verzendbeleid

 

Transport en levertermijn
Een gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag, na verzending vanuit onze werkplaats, tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Onze producten worden verzonden door onze vervoerders PostNL, DHL, GLS, DPD of Bpost. Grote en zware producten worden geleverd met TNT Express of een andere vervoerder. Al onze vervoerders dragen er zorg voor om jouw pakket in goede staat te bezorgen.

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging of als het pakket niet bij de buren kan worden bezorgd, kun je de verzendinformatie raadplegen die per mail is verstuurd. Al onze vervoerders sturen een e-mail met de verzendinformatie of laten een kaart achter waar het pakket zich bevindt.

Het volgen van de bestelling
Uiteraard verzenden wij een track & trace-code zodra de bestelling wordt verzonden. Hiermee kan de status van de bestelling gevolgd worden via de website van de vervoerder.

De verzendinformatie op de website van de vervoerder is binnen 48 uur zichtbaar. De track & trace-code wordt per mail of sms-bericht verzonden.