Levering & onderhoud van rookmelders

Rookmelders zijn er voor particulier, maar ook voor bedrijfsmatig gebruik. In een woning volstaat doorgaans een standaard rookmelder. In een bedrijfsomgeving maken rookmelders vaak deel uit van een compleet detectiesysteem. Dollevoet Brandbeveiliging helpt u graag bij het inrichten & installeren van branddetectieapparatuur.

Rookmelders vanaf 1 juli 2022 wettelijk verplicht
Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in elke woning op iedere verdieping een rookmelder te hebben. Veel slachtoffers bij brand vallen 's nachts tijdens het inademen van rook. Een goede rookmelder kan het verschil maken! Deze wet heeft dan ook als doel om het aantal slachtoffers te verminderen.

Ophangservice

Dollevoet Brandbeveiliging biedt een uitgebreide ophangservice voor rookmelders. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van rookmelderbeveiliging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze professionele en betrouwbare brandbeveiligingsoplossingen

Neem contact op

Controle & onderhoud

Regelmatige controle van brandmelders is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat ze goed blijven werken. Bij Dollevoet Brandbeveiliging bieden we een compleet plan voor brandveiligheid, inclusief regelmatige controles van uw brandmelders. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw bedrijf veiliger te maken.

Neem contact op

Benieuwd wat Dollevoet brandbeveiliging voor u kan doen?

Neem contact op en we vertellen u graag meer over onze diensten.