Brandblusmiddelen huren

Brandblussers die beschikbaar zijn via Dollevoet Brandbeveiliging zijn gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen. Of het nu gaat om korte of langdurige huur, Dollevoet Brandbeveiliging biedt de oplossing. Alle verhuurde brandblussers ondergaan regelmatig onderhoud volgens de geldende NEN-normen en zijn voorzien van duidelijke onderhoudsstickers als bewijs van naleving.

Wij richten ons op diverse evenementen, variërend van festivals, popconcerten, beurzen tot kleinere gelegenheden zoals buurtfeesten en bruiloften. Onze flexibele huurperiodes beginnen al vanaf één dag, zonder enig verplicht minimum of maximum. We beschikken over een ruime selectie brandblussers in diverse formaten en specificaties, afhankelijk van uw behoeften.

Om het u gemakkelijk te maken, bieden we de optie om de brandblussers te laten bezorgen op uw locatie of om deze op te halen bij onze locatie in Vinkel.

Brandblusmiddelen huren:

Benieuwd wat Dollevoet brandbeveiliging voor u kan doen?

Heeft u vragen over het huren van onze brandblusmiddelen? Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Twijfel niet en neem direct contact met ons op! Ons ervaren team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde details. Wij zijn er om u te helpen!