Over mij

Dollevoet Brandbeveiliging, opgericht door mij, Koen Dollevoet. Ik ben sinds 2020 gespecialiseerd in het keuren van elektrisch handgereedschap, kleine brandblusmiddelen en noodverlichtingen. Ik ben gecertificeerd voor het onderhoud en uitgebreid onderhoud van draagbare blustoestellen en brandslanghaspels met vormvaste slang in toepassingsgebied A.

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en een offerte op maat te bieden.

Neem contact op
  • Wat we doen:

    Dollevoet Brandbeveiliging is uw specialist op het gebied van brandpreventiemiddelen. Wij bieden niet alleen onderhoud en advies aan, maar ook realisatie van brandbeveiligingsoplossingen. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan producten en diensten op het gebied van brandbeveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening

  • Onze missie:

    Dollevoet Brandbeveiliging is toegewijd aan het gebruik van eerlijke en betrouwbare producten tegen een eerlijke prijs. Onze focus ligt op het bieden van duurzame oplossingen voor brandbeveiliging, zodat we niet alleen onze klanten kunnen helpen, maar ook de volgende generatie kunnen beschermen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

  • Waarom Dollevoet brandbeveiliging:

    Klantgerichtheid staat bij ons centraal: wij luisteren naar de wensen van onze klanten en geven advies op maat. Zo zorgen we voor tevreden klanten en bouwen we aan duurzame relaties.